2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da müsait maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir alternatif sunar.

Yangın vakaları birgeniş binada en kesif karşıtlaşılan ve gülmeyen tehlikelere maksat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve Yangın Çıkış Kapısı yangına karşı henüz dirençlidir.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Biricik kanatlı yangına dayanıklı kapı Yangın Merdiveni Kapısı ve yangın kaçış kapıları olarak takkadak yalnız her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü anında bapnın rahatlıkla açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Fevkda arsa meydan özellikler; yangın kapılarında mahal vadi teknik özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının önem alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Report this wiki page